U11drenge

Årgang 2013-2014

Vi er et hold til drenge, der elsker at spille håndbold og have det sjovt sammen både til træning og kamp.

Håndbold skal være sjovt og inspirerende for alle. Vi tror på, at glæde og positiv energi skaber de bedste resultater, og vi roser altid hinanden, selv efter et nederlag.
Vi træner flere gange om ugen, og vi ved, at det er til træning, man bliver bedre. Der er ingen faste pladser hos os; alle spillere trænes til at kunne spille alle positioner, både i angreb og forsvar. Dette hjælper os med at udvikle komplette håndboldspillere.

Vi arbejder målrettet med både forsvars- og angrebsstrategier. Forsvarerne trænes i at bevæge sig sidelæns med bolden og samle returbolde op, mens angrebet fokuserer på pres-spil og afslutninger fra forskellige positioner.

Der er altid plads til nye medlemmer. Hvis du er interesseret i håndbold, er du mere end velkommen til at komme og træne med os.

Kampe

Vi deltager i DHF turneringen i række B/C.
Vi deltager i Cups ca. 2. gange årligt.
Vi deltager i Strandhåndbold stævner.

Træningstider:

Tirsdag kl. 16:30 - 18:00  STED ER UNDER AFKLARING
Torsdag kl. 17:00 - 18:30 Stestrup Hallen

Kontingent: 500 kr. x 2 pr. sæson

Sommerkontingent: 200 kr.

De første 3 træninger er gratis og du er velkommen til at komme og træne med. Kontakt eventuelt holdets træner for at høre mere. 

Fripladsordning

Det er muligt at søge friplads for at dække udgifter til kontingent. Læs mere om betingelser på her: Holbæk Kommune - fripladsordning og DGI - støtte til kontingent og stævner.
Kontakt klubben på info@smutbg.dk, hvis dette er aktuelt.

Trænere: Anders Vesti Juul Olsen og Mikkel Andersen 

Kontakt oplysninger til trænere finder du her.

Hold i dag

Instagram