Velkommen til SMUT BG - din lokale håndboldklub 
forankret i byerne Stestrup, St. Merløse, Ugerløse, Tølløse.
 
Om du er barn eller voksen har vi et holdtilbud til dig og vi vil glæde os til at byde dig på velkommen på banen.
 
Vi er en lille håndboldklub drevet af frivillige og vi vægter det sociale meget højt.
På banen er der plads til alle og vores trænere gør en stor indsats i at få dig til at føle dig godt tilpas.
 
Sportsligt byder vi både på bredde (udvikling som spiller) og et lidt højere plan for enkelte hold, hvor vi spiller i divisions rækker.
 
Her på siden finder du yderligere informationer om klubben, træningstider, events m.m. og synes du der mangler noget eller har du blot brug for at stille et spørgsmål kan du kontakte os på email adressen smutbg@gmail.com.
 
Rigtig hjertelig velkommen i SMUT BG.
 
 
 
 
 
...har du i øvrigt lyst til at være træner eller frivillig i klubben hører vi også gerne fra dig... Information til vores medlemmer:

I SMUT BG skal man, hvis man er hjemsendt fra skole/arbejde og er blevet bedt om at blive testet eller afventer testresultat, IKKE komme til træning eller deltage i kampe, før man har modtaget negativt testresultat. Dette gælder uanset om man føler sig syg eller ej.
Det er vigtigt, at I giver besked til jeres trænere, hvis I kommer i en sådan situation.
I SMUT BG passer vi på hinanden ved at passe på.
Med venlig hilsen,
SMUT BG

Anvisninger for afholdelse af kampe i Stestrup Fritidsgård

Tilskuerforhold:

Udeholdet må komme med i alt 20 personer (dette er inklusiv spillere, trænere/officials og tilskuere).

Hjemmeholdet har 12 tilskuerpladser til rådighed, hvilket svarer til at hver spiller må medbringe en tilskuer.

Vent med at gå ind i hallen til tilskuerne og spillerne fra kampen før har forladt hallen - vent gerne udendørs. Når kampen man er kommet for at overvære er slut bedes man forlade hallen.

OBS Da hallen ikke har faste sæder, bedes tilskuere sørge for at sætte sig på bænkene med en meters afstand målt fra næse til næse (pladskravet betyder, at der max må være en tilskuer pr. 2 m2 i tilskuerarealerne). Hjemmebanetilskuere sidder modsat udskiftningsbænkene, udebaneholdets tilskuere sidder på samme side som udskiftningsbænkene, ned mod endevæggen. Alle tilskuere skal sidde ned under kampen.

Hygiejne tiltag:

Der er håndspritdispensere opsat ved indgangen til hallen og i klubhuset, samt 1 inde i selve hallen. Mellem hver kamp afsprittes udskiftningsområder, målstolper og dommerbord af hjemmeholdet.

Omklædning:

Der er ikke omklædningsrum eller badefaciliteter tilgængelige. Toiletter findes i gangen ved omklædningsrummene.

Opvarmning:

Ved tørt vejr kan der varmes op på parkeringspladsen, ellers varmer hjemmehold op i klubhuset og udeholdet i lokalet med vindue til hallen (adgang via dobbeltdør på samme side af hallen som dommerbordet). Hjemmeholdet møder ind i klubhuset. Holdene bedes vente med at gå ind i hallen til holdene der spiller før har forladt hallen.

Caféen vil være åben. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer.

Vel mødt

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i SMUT BG


Anvisninger for afholdelse af kampe i Tølløsehallen

Tilskuerforhold:

Udeholdet må komme med i alt 35 personer (dette er inklusiv spillere, trænere/officials og tilskuere).

Hjemmeholdet har 40 tilskuerpladser til rådighed.

Når kampen man er kommet for at overvære, er slut bedes man forlade hallen, så næste kamps tilskuere kan komme på plads.

OBS Da hallen ikke har faste sæder, bedes tilskuere sørge for at sætte sig med en meters afstand målt fra næse til næse (pladskravet betyder, at der max må være en tilskuer pr. 2 m2 i tilskuerarealerne).

Hygiejne tiltag:

Der er håndspritdispensere opsat ved begge indgange til hallen og 2 inde i selve hallen. Toiletter findes i forhallen. Toiletter og kontaktpunkter udenfor banen afsprittes af hallens personale i faste intervaller. Mellem hver kamp rengøres udskiftningsområder, målstolper og dommerbord af hjemmeholdet.

Omklædning:

Omklædningsrummene er aflåst -der opfordres til at omklædning foretages hjemme.

Nøgle til omklædningsrum kan lånes ved dommerbordet. Sammen med nøglen udleveres materiale til at afspritte bænke og kontaktpunkter efter brug af omklædningsrummet.

Pga afstandskravet i omklædningsrum på 4 m2 pr. spiller, må der kun opholde sig 5 personer i hvert omklædningsrum.

Opvarmning:

Ved tørt vejr opfordres alle hold til at varme op udendørs, der er stort flise- og asfaltareal langs hallen. Ved vådt vejr varmer hjemmeholdet op på repoet i hallen bag målet, og udeholdet i forhallen.

Cafeteriet i Tølløsehallen er lukket under hjemmekampe.Nyheder

Loading